Smart Media | Smart Media: Društvene mreže
Kada se koriste pravilno i dobro, oglašavanje na društvenim medijima može rezultirati odličnim marketinškim rezultatima, koji su mjerljivi u svakom trenutku. Ipak, učinkovita provedba oglašavanja na društvenim mrežama izmiče velikom broju poduzeća...
društvene mreže, oglašavanje na društvenim mrežama
23618
single,single-post,postid-23618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Društvene mreže

25 Feb Društvene mreže

U posljednjih nekoliko godina svjedoci smo pravoj revoluciji Interneta kakvog ga do sada poznajemo. Nekoć je glavni koncept Interneta bio pretraga određenih pojmova i stranica, no daljnjim razvojem i napretkom tehnologije, Internet je danas nezaobilazni dio našeg života. Društvene mreže su prepune korisnika koji različite trenutke svog života dijele sa svojim poznanicima, međutim prepune su i poduzeća koje svoje proizvode žele na najbolji mogući način predstaviti potrošačima, i  komunicirati s njima.
 

Kada se koriste pravilno i dobro, oglašavanje na društvenim medijima može rezultirati odličnim marketinškim rezultatima, koji su mjerljivi u svakom trenutku. Ipak, učinkovita provedba oglašavanja na društvenim mrežama izmiče velikom broju poduzeća. Zašto Vaše poduzeće treba oglašavanje na društvenim mrežama? U nastavku Vam donosimo 6 glavnih razloga:

1.
Social media marketing poboljšava i doprinosi marketinškim naporima koje ulažete u svoje poduzeće
2.
Social media marketing može značajno poboljšati pretragu za portfeljom prooizvoda / usluga koje nudite
3. Social media marketing je mjerljiviji od tradicionalnog marketinga
4. Social media marketing može biti isplativiji od tradicionalnog marketinga
5.
Osim marketinga, društvene medije možete koristiti za komunikaciju sa kupcima ili pak za traženje zaposlenika
6.
Social media marketing pridonosi boljem pozicioniranju Vašeg poduzeća na tražilicama


Učinite Vaše poduzeće prisutnim na društvenim mrežama i predstavite im Vaše proizvode na najbolji mogući način. Nudimo Vam svoju stručnost za sljedeće:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google+
Pinterest
Izvješća i analitiku
Facebook Remarketing
Facebook Oglašavanje
Facebook Aplikacije
Organizaciju nagradnih igara
Social Media strategija
 
No Comments

Post A Comment