Smart Media | Smart Media: Oglašavanje
Želite se oglašavati na Google AdWords sustavu? Postanite vidljivi korisnicima diljem svijeta, a platite samo onda kada netko klikne na Vaš oglas.
google adwords oglašavanje
15338
page,page-id-15338,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Oglašavanje

adwords
GOOGLE ADWORDS

Google AdWords omogućava da se oglasi prikazuju ljudima koji su zainteresirani za proizvod ili uslugu koju vi nudite točno u trenutku kad oni taj interes iskažu. Google AdWords je  za razliku od tradicionalnog marketinga, izuzetno mjerljiv i precizan. Možete mjeriti apsolutno sve detalje Vaših kampanja kao na primjer: koliko je bilo klikova na oglase, koliko su se puta prikazali, gdje su se prikazali, koliko je ljudi kupilo, koliko su se zadržali na stranici itd. Google partner je certifikat koji Google dodjeljuje tvrtkama koje su iskazale poznavanje sustava kroz niz testova i kvalifikacijskih uvjeta uz strogu kontrolu kvalitete kampanje. Kontaktirajte nas!

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Povećajte broj posjetitelja na Vašoj web stranici ili stranici društvene mreže. Društvene mreže omogućuju pojedincima da “proslijeđuju” objave poduzeća i brendova svojim prijateljima i na taj način prenose poruku “od usta do usta” , jer jednom kada je informacija objavljena, ona se dalje širi gotovo samostalno.

shutterstock_78037456
community-management
COMMUNITY MANAGEMENT

Društvene mreže su nezaobilazni dio komunikacije između poduzeća i klijenata, a ujedno su prostor koji je idealan za provođenje PR i marketinških aktivnosti. Vaš proizvod na društvenim mrežama postaje osoba, a kakvu će poruku poslati ovisi o cjelokupnoj strategiji razvoja brenda na društvenim medijima.

IZRADA WEB STRANICE

Ukoliko niste prisutni na webu, rijetko tko će znati da postoji Vaše poduzeće, pa makar Vaši proizvodi bili među boljima. Kvalitetna web stranica je osobna iskaznica Vašeg poduzeća, a ona prije svega treba biti funkcionalna, lako dostupna i atraktivna.

responsive_web_design-2
tech-support
24/7 PODRŠKA

Na raspolaganju smo za sve Vaše upite, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu; bilo da nam želite postaviti neko pitanje ili nas samo želite pozdraviti.